Tervetuloa 11.-12.10.2018 kansallisille opioidikorvaushoidon verkostopäiville Kuopioon!

Verkostopäivien järjestäjinä ovat Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja A-klinikkasäätiön koordinoima OK-hanke sekä Kuopion yliopistollinen sairaala (KYS) kumppaneineen. Kohderyhmänä ovat opioidikorvaushoitoa toteuttavat sekä muut sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, johtajat ja kehittäjät, opioidikorvaushoidon kokemusasiantuntijat sekä muut aiheesta kiinnostuneet. KYSin kampuksella järjestettävään seminaariin otetaan 200 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Teemana on tänä vuonna ”Kuntoutus ja sosiaalinen kuntoutus sekä osallisuus opioidikorvaushoidossa?”. Näkökulmina ovat mm kuntoutuksen arki, asuminen ja työelämäosallisuus sekä rikosseuraamuksiin liittyvät kysymykset. Tarkastelussa on myös päivitetty huumeongelmaisen käypä hoito -suositus opioidikorvaushoidon kehyksenä. Lisäksi pohditaan, miten opioidikorvaushoito ja hoidossa olevien osallisuus rakentuvat (maa)kunnissa vuonna 2020.

Verkostopäivien ohjelma liitteineen (mm. hotellien majoituskiintiöt) on ohessa liitteenä. Ohjelma sekä ilmoittautumislinkki löytyvät myös THL:n tapahtumakalenterista . Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ennakkoilmoittautumiset iltatilaisuuteen sekä toisen päivän työpajoihin.

Osallistumismaksu: Osallistumismaksu on 80 euroa (sis. alv 24 %). KYS laskuttaa osallistumismaksun ilmoittautumisajan päätyttyä ja se on maksettava ennen tapahtumaan osallistumista.

Ilmoittautuminen viimeistään pe 24.8.2018 oheisen ilmoittautumislinkin kautta: https://ilmo.contio.fi/readytogo/main.aspx?id=182

Tapaamisiin yhteisten asioiden äärellä Kuopiossa!